Издателство ИвиПет

Купи От авторката на "Кралицата на краставиците" Купи Купи „Едно кадро – един живот!“ Купи Купи Купи Купи Купи Купи Разтърсваща история
за емоционалното
и физическо насилие,
за обсебващата любов,
и за причините
да се стигне
до тези отношения.
Клуб „Анонимна лакомия” Купи Запознайте се с Доротея, Силвия, Марго,
Антония, Павлина, Адела и Цветана,
и се потопете в тяхната вълнуваща и
загадъчна история. Гарантираме ви,
че няма да я оставите,
докато не затворите и последната страница.
Купи Кралицата на краставиците Един вълнуващ разказ
за живота и съдбите на
пет поколения български жени,
от Освобождението до наши дни.
Купи Кръстю Мушкаров Сълзите на дракона За първи път на българския пазар. Едно невероятно, вълнуващо приключение, което ще се помни дълго.

Издателство “ИвиПет” е създадено през 2017 г. от специалисти с дългогодишен опит в книгоиздаването и неизчерпаеми желание и хъс да откриват нови автори и прекрасни творби.
Основната дейност на издателството е съсредоточена към българските автори, защото вярваме, че за таланта трябва да са отворени всички врати и пътища, а какво по-хубаво от талантливи български автори.

За нас издателската дейност е начин да дадем на читателите стойностни книги, които се харесват, а не състезание за брой издадени книги.
Залагаме на качество при книжното тяло и неповторимост при книжната душа. 🙂

Ние от “ИвиПет” не лишаваме читателите си от жанрово многообразие – издаваме различни, стойностни и добре написани творби.

Ако искате да се обърнете към нас с предложения и ръкописи за издаване, моля запознайте се с долуописаната информация:
В случай, че смятате произведението си за напълно завършено, изпитвате гордост от сътвореното и искате да го видите под формата на добре оформено книжно тяло, моля изпратете ни на office@smartreading.bg следното:

  • предлагания ръкопис, в пълен обем
  • информация за автора, телефон и email за връзка – ако вече имате издавани книги, публикации и награди – опишете ги
  • анотация на книгата – кратък синопсис за какво се разказва, кои са главните действащи лица, за каква целева аудитория е предназначена и какъв жанр е (съвременна проза, исторически или любовен роман, биография, мемоари, фантастика, фентъзи, криминален, и т.н.)
  • С приоритет ще се разглеждат заглавия с осигурено финансиране.

Оценяваме факта, че сте се доверили на нашето издателство и Ви благодарим!
Имайте предвид обаче, че за да Ви отговорим трябва да отделим достатъчно време и внимание на вашата творба, а това понякога забавя отговорите ни повече, отколкото бихме искали или вие очаквате.

ВАЖНО: Издателство “ИвиПет” отговаря на подателя единствено в случаите, в които проявява интерес към даден ръкопис. Отговорите за одобрени ръкописи ще бъдат пращани в рамките на минимум 3 месеца. Издателството не се ангажира с връщане на изпратени ръкописи, както и с писмено изразено мнение по тях.

Условията за публикуване на ръкопис, към който сме потвърдили интерес, се договарят между автор и издателството, като всеки случай е индивидуален и зависи от качествата на ръкописа, от нуждите на издателството, от състоянието на пазара към момента и редица други фактори.

Нашите заглавия

         

X